Pucko

Student på Sthlms Univers.

2009-08-18 @ 22:46:22

Jao, idag var jag upp 05.50 (05.50!!I). Det var inskrivning på Universitetet. Spännande! Det hela började kl 10 vid Kräftriket, ekonomernas place. Det var cool. Uppropet tog 30 min! En lärare läste alltså bara upp namn och alla sa Ja. När någon inte var där så upprepade han iofs namnet igen men ÄNDÅ! Shiiet..

Sen fick vi papper och grejer. Schema o sånt. Och det var en tant som pratade, en studievägledare. Hon var utländsk med någon konstig dialekt så ingen fattade egentligen var hon sa. Men det man kunde uppfatta var typ negativt.
"Det här är första och sista gången ni får papper utskrivna åt er och utlämnade"
"Det är inte så lätt att plugga på Sthlms Uni. som man kan tro"
"Två av delkurserna i er första kurs (Företagsekonomi) är väääldigt svåra, 50 % klarar inte dem."

Ehhh?!? Tror hon att någon som tänker läsa Civilekonomprog. tror att det kommer att vara lätt? Idiot.

Sen så tror jag att hon såg att många var unga så hon riktade sig säkert till dem. En annan är ju en gammal räv bland dessa egentligt.. :P

Well, jag mötte även upp Anna och köpte böckerna av henne, och när jag tittar i böckerna till de "svåra kurserna" så inser jag att de verkar vara jävligt svåra. Fuck! De skulle vara svåra för den som hade svårt för matte.. Fuck! Men jag kan väl, men det kräver mkt mkt plugg!

Nu inser jag också att jag behöver massa saker inför starten på skolan.. Fuck! Jag har inga pengar att avvara på sånt. Har utlägg så det räcker på resandet till skolan.. Behöver typ anslagstavla, en ordentlig väska/ryggsäck. Eh.. nu kommer jag inte på allt bara för det.

Bara suck.. Nu är det så där mörkt igen. Konstig känsla i magen/bröstet och ständig huvudvärk. Jag vet inte hur jag får bort det. Men jag hatar när det händer. Hatar hatar hatar.. Och jag som försvinner bort. Jag kan "komma tillbaka" och inse att jag suttit och bara tittat ut i ingenting i flera flera minuter och jag kommer inte ihåg vad jag tänkt på. Händer nåt på tv:n som fångar min uppmärksamhet, nåt kul oftast, så skrattar jag ett tag och den dumma känslan försvinner. Men sen är det som att jag kommer på mig själv att det känns ju bra nu! Då, som en jävla smäll, så sitter det där igen i bröstet. Jaja.. det är jävligt märkligt iallafall men jag får väl rida ut det så försvinner det.

Jag har insett att Ellen Degeneres regerar! Hon är sjukligt rolig.

Ska väl sova snart.. Läsa lite i boken jag fastnat i. Måste läsa ut den nu innan skolan börjar! Då kan det bli för hektiskt.

Hej då. God natt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag..

2009-08-17 @ 15:36:33

Nu har det varit fullt upp!

I torsdags gick jag upp med tuppen och följde med Eve och kollade på ett kollektiv. Sen tog hon min cykel till jobbet. Jag slappade hela dagen hemma i soffan. Sköööönt! Jag uppskattade det och kände att det var helt okej. Inga skuldkänslor alls.

När Eve kom från jobbet så hängde vi en stund sen drog vi och handlade inför återträffen som skulle äga rum på lördagen. Spöna stod i backen när vi handlade så vi sprang in och ut från alla ställen vi stannade på. Ett tag försökte vi sitta ut regnet. Men det gick inge bra.. Det blev springa.

Sen åkte vi och våldgästade min syster. Hon skulle få manligt besök så vi bestämde oss för att stanna där såklart. :)
Nej då. Vi fick stanna för Linn. Vi drog till Gamlis Grillen och käkade pizza. Linn och grabben kom en stund efter oss. Jag och Eve i vårt esse och hade sjukt kul! "Ursäkta, skulle jag kunna få slå din hund? Alltså bara ett slag. Ett snabbt och rapp slag. Typ så här". :D :D
Vi åkte och till en lite kiosk och köpte godis (vilket visade sig vara sjukt gammalt. Linns choklad var från 2005). Sen kollade vi på film. Nice!
Eve bestämde sig för att sova hos mig. Jag diggade det. Båda sov skit dåligt.

På morgonen kom mor min och hämtade mig. Vi åkte till Vendel. Jag åt lunch, vilade lite och sen drog jag till Tierp för att bl.a. köpa alkohol. Tillbaka till Vendel, åt tacos med mor och sen drog vi och hämtade bord och stolar till kvällen efter.'

Jaa.. så kom lördagen Dagen D. Jag var sjukt taggad! Eve kom tidigt och vi började förbereda. Vädret var kanon!
Men något av en besvikelse blev det. Hela 22 pers hade bekräftat att de skulle komma, vi blev som mest 11 pers. VILKET VAR JÄVLIGT TRÅKIGT i sig men vi som var där HADE SKIT KUL! Det var verkligen skoj och sen styrde vi om och drog till Tobo istället. Alla som var på festen skulle till Tobo så då drog vi också dit. Där hade vi kul! Jag blev utskälld av någon en människa som verkade totalt nollad då (no hard feelings). Brydde mig inte särskilt och återgick till att ha sjukt kul med alla! Väldigt lite dans, väldigt mycket regn (vilket jag inte direkt uppfattade tror jag).
Kvällen avslutades i en 1,20 säng med 4 andra :)

Söndag: Bakis så in i helvete. Länge sen så mycket gick ner. Men ändå okej bakis. Skjuts till Bergby där vi höll på att blåsa bort! Sen hängde jag, Eve och Matilda med mamma lite. Vi ansträngde oss och åkte och lämnade tillbaka bord och stolar. Hem igen, vila. Och kl 15.00 gick vi påt' igen och drog till Ottars och kollade fotboll. Det visade sig att det var två matcher så vi stannade där mest hela kvällen.

Jag avslutade den dagen med godis och läsk framför päronens tv. Sov som en stock sen, måttligt trött!

Nu sitter jag hemma hos familjen EE i Persbylånga. Men det är bara Hugo hemma av familjen EE. Mamma, jag och grannens två pojkar hämtade han på dagis idag. :) Det blev ett jäkla liv när vi kom hit, de leker för fullt! Jag försöker gömma mig lite!

Det slog mig när vi hämtade Hugo vad stor han har blivit! Det har jag inte riktigt sett innan. Stora killen! Nu kommer det nog snart bubbla ord ur honom också :)

Well.. jag drar tåget hem till stan sen. Vilket suger för det kostar så mkt pengar! men men.. Ska förmodligen över till syrran då en stund. Ta bilderna från lördagen!

Imorn är det inskrivning på Universitetet så jag ska upp väldigt tidigt! Kl 10.00 ska jag vara där så jag måste åka snuskigt tidigt från Uppsala. Maj gad. Men det ska bli kul! Eventuellt kommer det brudar in efter mig så ska vi hänga lite i huvudstaden. Nice.

HÖRS DÅÅÅ!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Slö dag.

2009-08-12 @ 21:10:04

Idag har jag mest varit slö.. Jag har iofs städat bort kaoset som blev i köket. Men det är väl allt..
Jag har spenderat den mesta tiden i soffan. En sån dag behövs ju också ibland! Jag har fixat med min hemförsäkring också.. det var typ ett samtal på 2 min, men ändå. Och jag fixade bord och stolar till festen på lördag! Men det kunde jag göra sittandes i soffan. :)

Nu har jag faktiskt varit ut och sprungit lite. Men när jag började springa så hände något konstigt. Blicken böjade lysas upp och jag fick ont i huvudet. Började duka och jag kände mig yr. Trodde jag skulle svimma ett tag! Så det fick bli en kortare runda. Gick bättre lite senare..
Jag fick upp mitt fina hjärta på väggen. Det är ju eg en anslagstavla men jag tror jag ska behålla den som den är på väggen, det blev så fint. :)





Jag kunde inte gå genom den här dagen utan att spendera lite pengar. Jag köpte mig VeckoRevyn (var nog 2 år sen jag sist köpte den tidningen) och Läkerol Giants.



Jag börjar bli riktigt laddad inför återträffen på lördag! Tror det kommer bli sjukt kul! Imorn ska jag och Eve handla en del grejer :)

Nu ska jag kolla på programmet som jag fastnad vid, The Bachelorette. Jag måste se varje avsnitt! :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vad är besvikelse?

2009-08-12 @ 17:55:03

Dax för en ny del i boken jag läst:

Besvikelse
I ordboken: En känsla som uppstår av svikna förhoppningar

Besvikelse är en fågel med tunga vingar som för tillfället inte flaxar, men som ännu inte gett upp tron på detta flax möjlighet. Besvikelse är omöjlig utan hopp. Besvikelse är omöjlig utan tron på att man är värd något bättre...
    Att vara besviken är möjligen inte ett problem, problemet blir när man vill lägga över besvikelsen på någon annan, börja skylla, anklaga. Istället för att ta emot besvikelsen som en gammal släkting: Jaha, nu är du på besök igen, där ser man... För allt är ju förgängligt, så även tråkkänslorna. Besvikelse är längtan. Längtan är liv. Besvikelse är en liten tunn  fågel som sjunger en sång, en sång som vill berätta: titta här, något viktigt!
    När besvikelsen piper på i ens huvud, kan det låta som om den pratar om nuet. Men det gör den inte. Den pratar om tidigare föreställningar om detta nu. Besvikelsen är minnet av en fantiserad framtid.
    Oviljan att släppa sin idé om det som skulle komma, blir ett raster över nuets hornhinna. Man ser inte vad som är för det man själv tänkt ut BORDE VARA. Som att sträcka långfingret mot nuet, och de man delar detta nu med. Ett milt våld. 
   
Enda sättet att inte bli besviken är att inte förvänta sig något. Att inte förvänta sig något har två ansikten. Det ena är buddhistens: man accepterar nuet vad det än ställer till med, allt är ändå bara krusningar på havets yta, medan havet därunder är detsamma. Man låter livet vara i fred. Det andra ansiktet är bistrare: man blir aldrig besviken för man har inte den minsta förhopnning. Man utgår från att allt är kört redan från början så att man inte ska bli besviken. Som en total grundläggande besvikelse för att skydda sig mot de mindre och tillfälliga.
    Vi andra går mellan dessa punkter och försöker stå ut med våra liv. Besvikelse är ofrånkomligt. Men kanske inte någons fel. Besvikelse är en påminnelse om att man ännu inte är framme, att det finns mer kvar, påsen är inte tom, man är inte mätt, det finns fler godisbitar man vill stoppa i sig!
    Men det som hindrar en från att vara besviken är inte att världen ger en precis allt man behöver, utan att man tillåter världen och människorna vara som de är. Även om deras uppgift inte är att i varje stund leva upp till mig och mitt egos önskningar.


Mycket förnuftigt det där.. Gillart' !
Nu ska jag ringa ett samtal och sen ut och springa tror jag..

Höres !!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Massa roliga dagar..

2009-08-12 @ 12:12:07

Whhoohoo!

Nu har jag gjort mycket sen sist jag skrev. Jag gillar att jag har massa saker för mig så att jag inte hinner blogga, det är ett gott tecken! Jag har inte ens kollat på O.C, som jag blivit totaltorsk för, det är ett ännu bättre tecken!

Joo.. då ska vi se. I fredags hade jag som sagt myskväll. Det var trevligt! Sedan gick jag upp tidigt på lördagen och styrde mot Vendel. Där hämtade Madde upp mig och vi åkte till Öregrund. Det var ju Roslagsloppet! Madde skjutsade också ut sin bror och hans kompis André. De skulle festa. :) Madde och jag beslagtog en plats i gräset och snart kom familjen EE också! Solen sken och det var varmt och skönt. M och jag bestämde oss för att unna oss en ordentlig lunch. Vi gick till en restaurang medans Hugo höll vår plats :) Vi åt kycklingspett med potatis och tsatziki. MUMMA!
Efter det kollade vi in båtarna som drog förbi och lekte lite med Hugo.

Jag i Öregrund.

Jag fick veta att familjen EE skulle åka till Rullsand dagen efter så jag beslöt mig för att hänga på! Jag drog hem till Uppsala och träffade sötnosen en stund. Efter det hade jag inget att göra så jag hörde av mig till syrran. Hon och hennes kompisar skulle träffas vid ån och äta take away och mysa. En av hennes kompisar, Sandra Pettersson, skulle åka bort i två veckor så de hade en liten get togheter. Vi hade jätte roligt och började bli sugna på utgång. Efter över en timmes funderande bestämde vi att vi skulle gå ut! Jag gick ut precis som jag såg ut, hade väl ganska schysta kläder på mig redan. Vi kom ut strax innan ett någon gång.
Och den spontana utgången blev kanon! Vi dansade massor och hade skoj! Jag hade ju låga skor på mig och jag kan säga att det blir fler utgångar i låga skor, fy faan vad skönt! Jag kunde ju dansa som en galning. Jag gillart'.

Well.. efter den utgången så blev det upp tidigt igen. Emelie ringde mig och frågade om vi skulle åka ut till Herräng istället. Hennes Pappa och hans fästmö var där ute med deras båt. Självklart! Jag tog mig till dem och sen åkte vi vidare. Vid 12 drog vi ut med båten vid Herräng. Skit mysigt! Det var riktigt bra väder och vi solade och mös. Hugo var jätte duktig vid klipporna. Och vi badade från båten också :)
En riktigt härlig dag. Vi skulle grilla också, men vi fick en del problem med grillen. Men det löste sig till slut och vi fick en jätte god middag!

Hugo och jag myser i solen!


Hugo i sin fina soldräkt/baddräkt :)


Mansfolket försöker få liv i den dumma engångsgrillen. De lyckades till slut!

Vi bestämde oss för att åka till Rullsand dagen efter istället. Hugo skulle på dagis först och sen skulle vi åka. Men vädret var inte det bästa så vi åkte till Aspobadet istället. När vi kom fram var solen i moln och vädret såg inte lovande ut. Men sen sprack det upp och vi kunde få lite sol! Riktigt bra. Men vi åkte hem ganska tidigt och jag svängde förbi päronen.
De var i full gång med att fixa trädgården inför återträffen som jag ska ha där på lördag. Snällt! Så nu ser det great ut där.
Jag snodde åt mig lite mat där. Mamma skulle åka in till Linn så hon tyckte vi skulle åka samtidigt. Men då kom pappas bror och så de satte sig och pratade. Jag bestämde mig för att ta mammas Volvo och åka in före. Då kunde jag och Linn åka till Ikea och köpa skrivbordet som jag ville ha. Så fick det bli.

Så den kvällen/natten skruvade jag ihop mitt skrivbord och det blev bra!

Dagen efter drog jag ut på jakt efter ett väggfäste till min tv. Det gick inte att ha den stora tvbänken kvar när skrivbordet kom. Jag hittade ett bra, hyffsat billigt. Jag var också och handlade lite mat och till ÖB och köpte grejer inför pluggandet.

Mamma och pappa kom in för att hjälpa mig sätta upp tv:n. Det gick bra och de böt också lampan till min fina lampa.
När de drog iväg igen så fick jag skynda mig iväg upp på stan. Eve och jag skulle gå och se "Sommaren med Göran".
Den var härlig! Den kan verkligen rekommenderas. Han håller ju på att skriver en ny film nu, Hoppas den är lika bra!


Det blev riktigt bra! Jag tänkte köpa små puffstolar att ställa under tv:n som man kan ha när besök kommer.


Jag är redo för bio!


När jag kom hem efter filmen så satte jag upp lite tavlor. Det börjar bli bra i lägenheten nu men jag skulle vilja kunna köpa mer grejer!

JO! Igår när jag bara satt och kollade på tv innan jag skulle lägga mig, klockan var nog efter tolv någon gång. Då bara rasar hyllan i köket som jag har massa saker på! Det blev en ordentlig smäll vill jag lova! Kruka, och glasburkar gick åt helvete. FAN FAN FAN!! Så det måste jag ta tag i nu.. Igår när olyckan var framme så gick jag bara och kollade på missödet, suckade och gick och lag mig. Palla då.

Olyckan.. Tur att inte jag stod där när det hände!!


Blääää!


Vi hörs då! Nu ska jag stäääda köket..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Myskväll!

2009-08-07 @ 20:14:10

Shit.. igår gick jag och lag mig innan kl 22.00 !  Vid 22.11 släckte jag lyset och hejjade på John Blund. Coolt. Det var bra för mig!

Jag blev störd i min sömn vid kl 8 på morgonen av mamma.. det var inte bra. Sen vid 9 också! Fuck.. Det gjorde att jag gick upp alldeles för sent. Men men.. bra att sova ordentligt.

Idag har jag myst med sötnosen.. Ätit glass och sånt.

Ikväll är det myskväll här hemma som gäller! Jag har köpt världens godaste rosévin, Wild Strawberry. Mums! Sen har jag några goda Bacardi-cider också. Fullt med öl också till den andra.. :) Jag har även handlat upp mig på ost och kex, vindruvor och jordgubbar! Weeei! Super mys ju.

Imorn ska jag åka till Öregrund med Madde! Vi ska sitta i solen och titta på loppet. Kommer att bli trevligt! Gillar när jag har något planerat på dagarna. Hoppas att det blir mycket sol!

Nu ska jag invänta sällskapet.. :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

En till solig dag!

2009-08-06 @ 10:32:55

Ytterligare en solig dag och jag tänker ta vara på solen idag med! Sola sola sola.. Det kommer att genomföras med Eve, min kompanjon. Men jag vet inte var bara.. Kanske vid nå vatten då. Eller i Vendel, vi får se.

Jag har läst en väldigt bra bok den senaste tiden. "Kärlek - hur fan gör man?" av Bob Hansson. Han pratar med en del kända och andra mindre kända personer om kärlek, eller mest om tvåsamhet. När jag började läsa så tyckte jag den var riktigt dålig, men sen blev den bra! Jag tänkte faktiskt dela med mig av en del saker som står i boken..

Avundsjuka
I ordboken: Känsla av olust av att inte vara delaktig i ngn annans förmån.

Avundsjuka är en fågel med ena vingen över ögonen och den andra sträckt mot himlen som i en segergest.
    Avundsjuka är inte en utrotningshotad fågel, den flaxar hej vilt runt vardagens vattendrag. Den sjungande pojkvännen som blir avundsjuk på sin flickväns skivkontrakt. Mamman som blir avundsjuk på sin dotters ungdom. Sonen som blir avundsjuk på sina föräldrars möjlighet att köpa oändligt mycket godis. Invandrarfadern som blir avundsjuk på att dottern kan bättre svenska än han själv. Och man blir avundsjuk på den som hela tiden har råd att åka på semester, den som helt utan gymkort ändå har slankare figur, den som har högre lön för samma jobb, den som i världens ögon verkar vara mer värd än en själv....
     Så länge man jämför sig själv med andra, så länge man behöver världens uppskattning för att kunna uppskatta sig själv (och det behöver man ju), så kommer avundsjukan att finnas där, mer eller mindre tydlig, flaxa sina skuggiga vingar över vårt ansikte. Avundsjuka är mänskligt, men skamfyllt. Inget man skryter med på arbetsintervjuer: "Jo, dessutom är jag ganska duktig på att vara avundsjuk..." Om någon anklagar oss för att vara avundsjuk är nog första reaktionen ofta total förnekelse. "Jag är absolut inte avundsjuk, men..."
    Avundsjukan hänger ihop med idén att man tror att man kan vara sämre än någon annan. Inte bara annorlunda, man sämre. En tanke som hänger ihop med det motsatta: jag kan vara bättre än någon. Visst är det en skön känsla att gå in i: jag är bättre! Om det inte vore för att det bara är en tidsfråga innan den tanken kommer ersättas med: jag är sämre... Att bjuda "bättre" på förfest är som att bjuda "sämre" på efterfest. Inte alls lika charmigt tidfördriv.
    Två olika ändar av precis samma båt. Frågan är: vill man livet ut fortsätta att skvalpa runt i den båten, eller vill man hoppa ur den? Och nöja sig med hav.


En ordförklaring som finns i slutet av boken...

Nu ska jag åka till Vendel!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En dag med sol.

2009-08-05 @ 20:57:26

Jao, idag har jag solat i Vendel! Det var sjukt varmt. Man var tvungen att gå undan ibland för det hettade så mycket. Men jag gillar att sola! Det blir nog det imorn med. Man får ju passa på att göra det när solen skiner.

Hugo och bror kom också förbi. Vi fikade och lekte. :) Sötnosen! Han kommer och tittar på en när man solar och petar på magen :P

Jag tog tåget hem och träffade där på de gamla jobbarkompisarna. Trevligt! Det blev en cykelrunda hem och i med mat i magen. Sedan klädde jag mig för en promenad, kände att jag hade tid med det. Nu har jag tagit en skön dusch och väntar på ett tvprogram.

Maj gad. Jag blev jätte trött! Det blir ligga i soffan nu.

God natt för senare!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Strålande väder!

2009-08-05 @ 10:48:00

Idag vaknade jag av mig själv tidigt. Jag var kissnödig och hungrig. :P Jag åt frukost.. Kollade på ett avsnitt av O.C. Sen tänkte jag att jag skulle åka och bada och sola i min ensamhet, kan vara mysigt. Men precis då ringde mor min och frågade om jag inte skulle komma ut till Vendel och sola. Jo då! Så får det bli.

Om en halvtimme går tåget så jag lär cykla iväg snart.. Imorn blir det nog Öregrund  igen! Mysigt. Ta vara på dagarna.

Vi hörs senare!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En dag i Öregrund.

2009-08-04 @ 22:52:49

Idag åkte bror, jag och Hugo till Öregrund! Riktigt trevligt! Det var EM i Thundercat. Kul att se! Vi kom dit och gick för att prata med en av brors vänner som skulle vara med i racet. Sedan åt vi lunch på en restaurang där. Good!
Bror hade bokat in en tid hos en naprapat i Östhammar så jag och Hugo fick vara själva i Öregrund i ca 2 timmar. :)

Vi lekte, åt glass, kollade på båtar och lekte lite mer :) Det var så roligt. Han är så söt. Vi hade skoj!

Nu är jag väldigt väldigt trött. Känns så skönt att vara det faktiskt.. Jag har ju som sagt svårt att sova. En orsak kan ju vara att jag inte varit tillräckligt trött på sista tiden. För mycket ledigt!

Bilder från dagen!






Världens världens sötaste! Med pinnen från glassen i munnen.. :)


Edvard och Hugo leker lite med stenarna




Hugo tyckte att det var dax att fixa till filten lite.. :)


Men lyft på dig! Jag ska fixa jue! :)


Båtarna drog förbi i hissnande fart!


Nu ska jag kolla klart på filmen som går på tv, sen blir det sova.
Gooooood natt !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kläder :)

2009-08-04 @ 00:12:57

Här kommer några dåliga bilder på de nya klippen idag! :)


Vit topp 89 :-, shorts 99:- Rea båda!


Shorts shorts shorts!


Ny topp, 125 :- Shorts sedan gammalt. Topp på rea!


T-shirt 99:-, chinos 99:- Chinos på rea!


Så jävla snygg från sidan :P Ser ni att jag fortf har flyttstök?


Ahh lovely! Topp, 129:-, chinos you know. Skor sen gammalt. Me like!


Aja, nu ska jag väl sova eller nåt. Ha de!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Måndagen

2009-08-03 @ 20:47:14

Hej där!

Den här dagen har jag spenderat på stan med min käraste fru (Eve alltså). Super skoj! Det gjorde mig gott efter magsjukan och jag blev nu på toppenhumör :) Fler såna här dagar känner jag, när man verkligen GÖR något. Har känts som att alla min dagar bara flyter iväg.. Blir väl lätt så när alla andra jobbar när man är ledig.

Well.. det slutade såklart med att jag shoppade en del :P Blir lätt så när jag är på stan. Men det mesta köptes på rea faktiskt. Shit.. hade jag obegränsat med pengar så skulle jag kunna köpa så så så mycket grejer. Maj gad.
Men jag får lite dåligt samvete nu när jag kommit hem.. måste ju eg. spara massa nu. Så att jag klarar mig tills man får studiebidrag. Men det får väl gå..
Vi åt iaf tillsammans, glodde på folk, drack kaffe, skrattade åt folk, bedrövade oss över folk (mest tjejer som har alldeles för korta shorts på sig) och shoppade.

Härlig dag! Var på stan i 6 timmar.. :)

Nu har jag tänkt att ta tag i min svinstia till lägenhet. Blev rätt slappt här när jag blev sjuk så det är grejer och disk och skit överallt! Med tanke på att lägenheten bara är 25 kvm så kan ni ju förstå att det verkligen är skit överallt.

Så jag tänkte slå på musik och städa nu, när jag är klar ska jag tillåta mig att prova allt jag köpt! Kanske kommer bilder sen.. :) Kl. 21.55 är det Ett herrans liv på 5:an. Ska nog glo på det.

Ja! Imorn ska jag med Hugo och bror till Öregrund. Vi ska kolla på nåt race och gå runt där. Mysigt! Bra att jag åker dit nu iaf jag inte åker på Roslagsloppet. Lutar åt att jag drar på Simons spelning i Sthlm istället. Skulle vara grymt att se han live!

Aja, nu ska jag försöka lägga upp en spellista på Youtube.

Hörs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()