Pucko

bilder.

2009-02-19 @ 00:10:16






Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

idag är det tisdag.

2009-02-17 @ 23:37:53

Jag ligger i sängen. Har sjuk huvudvärk. Jag äter ett äpple och dricker vatten. Jag tror att det kan vara därför jag har huvudvärk, jag har nog inte gett kroppen tillräckligt med mat. Märkte att jag började hinka vatten när Eve var här!

Ja, Eve kom förbi. Vi drack kaffe, pratade och kollade på you-tube klipp på Benjamin. Robert Gustavssons karaktär i Morgonsoffan. Haha, Tivolit var helt klart min favorit! Sockervadd, Benjamin, sockervadd, sockervadd. (dödablicken) :D

Jag var typ 2 mm från att spy ikväll oxå. Av misstag så fick jag upp "locket" till duschens avlopp. Först var jag så sjukt oberörd och tänkte att det här ska jag minsann ta bort. Men efter ett tag så inser jag att det här faktiskt inte kan vara bara "från mig". Det måste vara från tidigare bostadsgäster oxå. Fy faan.. jag vet inte om någon kräsmagad läser det här men när jag hulkar mig så inser jag att det jag hunnit torkat bort faktiskt finns i toan. Jag lyckades bromsa en riktig uppstötning. När jag tittar upp så börjar jag se olika ljusa fläckar överallt. Jag lämnade toan.

Nu ser jag det som mitt mission den här veckan. En rengöring krävs! Måste bara samla mig inför det. Eventuellt inhandla en del skyddande klädsel. Kanske får blir en fixar helg? Skulle behöva fixa en del med bilen oxå.. Och hemmet för den delen.

Wääe wäääe! Det var idag. Nu måsta jag sova.

(här ska det vara en bild men det gick inte att lägga upp. Tänk en fin bild!)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hjärtans dag!

2009-02-14 @ 08:44:46

Halloj!

Idag är det lördag och alla hjärtan dag. <3
Jag har varit vaken sen länge.. Jag ska åka upp till stugan över helgen! Det är riktigt kallt ute så det är nog ännu värre uppe i stugan. MEN! Det är sjukt fint väder ute. Ser ut att blir riktigt soligt :)
Det kommer att bli underbart!

Men.. hämtningen är lite sen.. :P Då får vi åka i solljus iaf.

Stugan kommer att vara sinnessjukt kall.. men det är väl bara elda på gissar jag. Hoppas att det har kommit mycket snö! Då blir det snöbollskrig :) Kanske...

See you sunday!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Som vi säger på jobbet: Världens värsta tisdag.

2009-02-11 @ 08:45:20

Neej.. Jag tänker inte dränka min bubbliga bloggighet bara för att jag kom hem sent och behöver sova. Nej. Jag vill faktiskt skriva.. Nu när det för en gångs skull hänt saker!

Okej.. Idag kanske inte var en "Världens värsta tisdag". Men, om man säger, en del saker hade jag gärna sluppit. Men ändå. Varje tisdag är världens värsta. De är helt enkelt inte så bra.

Well. For starters. Jag åkte bil in till stan direkt efter jobbet för att åka på kalas :) Nice! Jag slapp köra bilen in till stan oxå eftersom jag körde jobbarpojkarna hem. Skönt var det! Vi stannade typ en sekund hemma hos mig för att hämta god lax som mamma lagat. Jag och Linn skulle äta den innan vi åkte till kalaset. Linn jobbade så jag skulle hämta henne..

Jaa, jag kom ju tidigt in till stan men mamma hade sagt att Linn slutade 5 eller 6. Jag dumpade de sista vid stationen strax innan sex så jag åkte till syrrans place och ställde mig. Typ tjugo i (alltså när jag var på väg in i city) ringde syster och sa att hon slutade om kanske en halvtimme. Well.. jag drog till hennes lägenhet för att vänta. När klockan blev kvart över tänkte jag att hon slutar kanske halv istället då. Åkte på en snabb runda för att värma bilen.. Klockan blev halv.. klockan blev kvart i. Hmm.. Jo, en hund som skulle sövas vägrade somna. Jag fick helt enkelt impulshandla nåt på macken att äta och skynda till kalaset där de andra redan var. Jag satt alltså typ en timme och väntade i bilen!

Pust.. väl där bjöds det på en sjukt god tårta och massa kakor! :) När Linn kom långt senare gick jag på andra serveringen på tårtan. Man får inte vara dum! Jag gillar ju inte vanlig tårta men det där var en egen lagad grej med typ chockladtårtbotten och vit choklad på o sånt. Jag är sämst på att förklara men det var sinnessjukt gott. Var typ som nåt man köper på affärn från.. helvete. Vad heter de nu då. Fuck. Skyller på tiden.. Jo, Delicato! HAH! Jag slog mig själv! Där fick du! Still got it :)

Ja ja, det var riktigt trevligt där faktiskt. Som vanligt med min släkt så pratades det om allt mellan himmel och jord, och det skrattas mycket. Hugo var med och han charmade alla :) Så go! Han är världens bästa.

Efter att ha släppt av Linn och min moster Anita så bar det av mot E4:an och hemåt. När jag preeeeeeeeecis svänger upp på påfarten (och då menar jag sekunden innan jag kan svänga in i rondellen igen) kommer jag på att jag har typ noll bensin! Eftersom jag nu inte är på Vendels påfart så kan jag inte göra som jag brukar, stanna och backa tillbaka igen :P Iofs så är det lite andra hastigheter på de här påfarterna oxå.. Jag körde helt enkelt till Storvreta-avfarten och svängde tillbaka till stan. Tankade och började om. Inte så kul, om man säger. Klockan var 22.16 när jag rullade från macken.

Sen blev det i med farthållaren och en lugn resa hemåt i tystnaden. Vi hade det så högljutt i Sabinas lägenhet så jag märkte verkligen att jag var själv. Det blev en halvtimmes resa med massa funderande.. Massor. Så småningom var jag hemma i Tierp. Nice. Väl hemma glömmer jag laxen i bilen. Fuck. Det störda är att jag tänker när jag stannar bilen "Oj, nu har jag en hel del att bära in, men det lär gå att ta på samma gång". Mupp-Sandra glömmer det samma sekund. Jag blir så trött... Laxen är kvar i bilen. Gick inte efter den i ren protest. Sluta jävlas med mig himmelmänniska! You can not get to me. Mattafakka.

Hah, kom på resan från macken (där jag inhandlade en primitiv middag) till kusinens lägenhet! Jag var sinnessjukt kissnödig, hade varit kissnödig sen jag stannade utanför syrran. Där stod jag i en timme sen oxå! Jag tänkte seriöst på om det var värt att bara kissa (där jag satt alltså, i bilen). Jag var kissnödig helt enkelt. På det så var jag sjukt hungrig.

Jaja, det här leder i alla fall till en sån hatisk resa från macken till min kusin. Jag skreeeek på en jävla idiot till taxichaufför som vääägrar blinka när han ska in på macken!! Jag står snällt kvar och väntar på BARA han, han kommer från ett håll och från andra hållet svänger alla in på en gata innan. När han kommer fram svänger han in på macken, på utfarten som JAG står på! Han måste inte köra förbi min bil, utan han svänger INNAN mig. Gaaaaaaaah!!!

Jag har aldrig varit så nära att nita min bil och springa ut och rycka upp bildörren på någon annan. DU ÄR JU YRKESCHAUFFÖR DIN JÄVEL! VA FAAN ÄR FELET ?!? BLIIIIIIIINKERS! BLIIIINKERS!
Oj oj vad jag skrek i bilen. Idiot.

Hah, och detta för att jag var kissnödig och hungrig. När jag tänker tillbaka på det så skrattar jag högt för mig själv! Så sjukt störd man är. Haha! Men sjukt cool oxå. ;P En av de saker jag hann tänka på under resan hem.

Jaha, nu blev det ett sjukt långt inlägg. Kan bero på att jag inte är trött.. Några kommer att tänka "Blääää, skriv inte så jävla långt! Palla läsa...." Till er säger jag: "Dra! Det är min blogg, jag skriver vad jag vill. Dra dra! Du behöver inte läsa.." Det roliga är att de som nu får insikten om att de tänkte så här har ändå kommit ända hit och läst allt! Haha, suckers!
Andra kommer att tänka: "Great! Ett långt inlägg! Jag har ändå inget liv just för en stund och kan gott och väl läsa vad muppen gjort på en tisdag". Till er säger jag: " God läsning!" :)

Sov gott. Imorn kommer allt gå som på räls! Det är så, en dag lite besvärlig en anna skit smoooode. Jaa.. så är det.

Nu: Drömma.

(Skrevs i natt men bloggen muppade sig....)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

the månday.

2009-02-09 @ 21:13:35

Hallå!

Nu sitter jag med kaffe och min för tidiga alla hjärtans dag-present. Har en filt om mig oxå. Härligt!

Idag gick jag på en 40 minunters powerwalk när jag kom hem. Parkerade vid Hemköp och handlade till middagen och gick sen. Det gick fint och det var skönt :) När jag kom hem så exprimenterade jag lite med maten och gjorde krovgryta med majs och småmorötter. Det blev mumsigt! Blev till två matlådor också.. Jag lagar alltid för mycket! :P Och jag åt en bra stor potion nu oxå..

Imorn ska vi till min kusin Sabina som fyller år. Jag ska få åka i familjen EE:s bil. Det är bra :) Då får jag umgås med Hugo imorn med, det är sjukt bra! Världens sötaste.

Ooh! Jag glömde att berätta. Coolaste i helgen var när jag var mitt i Tierps "city" och på väg in till ICA. Då hör jag att det kommer en bil med dunkande musik. Jag tänkte "Undrar vilken ungdom som kommer nu då? Kanske någon som man känner igen?" Så jag glodde såklart! Men shit vilken chock jag fick! Det var en gubbe på kanske 60 bast som gled förbi och pumpade dansband i sin bil! Så jävla ball gubbe :D Jag blev så lycklig själv av att se han. Jag tvekade inte en sekund på att cruisa runt med honom i Tierp! Rock-gubben!

Oh.. igår inträffade nåt som retar gallfeber på mig! Jag blir så trött... Trött på FOLK! Mind your own fucking business and leave me out of it. Och framför allt : Skit i mig och vad jag väljer att göra. Suck. Nollor och Nördar finns, I tell you.

Dagarna rullar på vilket är bra. Det är bra att jag ska iväg imorn för då händer det lite saker.. tiden rullar fortare då. It's goood!

Vi ses dårå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

söndagen.

2009-02-08 @ 23:02:25

Nu ligger jag nedbäddad i sängen. Jag har duschat, borstat tänderna och lagat lunch till jobbet imorn. Det blev pyttipanna med ägg. Funkar på en måndag!

Ja, i morse vaknade jag ju Vendel. Mamma och jag åt sen frukost och så kom ju mammas vännina så de satt o pratade en bra stund. Jag tog då kaffe och kollade på tv. Senare gick jag och mamma på en lång promenad med hundarna. Vid fem åkte jag hem till familjen EE. Fick en glad hälsning av Hugo :) Vi lekte under kvällens gång och jag fick makarionilåda och sen oxå äppelpaj med vanlijsås. Mumsigt!

Jag fick åka hem till Vendel igen för att hämta min tvätt där. Sen bar det av hemåt. Nu är jag här..
Kom på att jag glömt hänga tvätten här. Måste göra det!

Ska försöka sova tidigt idag.. Så man inte börjar veckan med att sova lite och sen är man trött hela veckan.

För varje dag som går är vi närmare nästa helg <3
Jag längtar!

God natt o sov gott då!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

mami o papi.

2009-02-08 @ 11:03:10

Nu har jag vaknat hos mor och far. Sov väldigt skönt! Jag åkte hit igår och åt sallad och tittade på Melodifestivalen. Det blev mysigt! När det var slut tappade jag upp ett bad åt mig medans de andra drog sig mot sängen.
Det blev skönt. Men det var lite för varmt faktiskt..

Nu har mamma förberett en brakfrukost åt oss! Nu är hon precis klar med juicen och ropar att jag ska komma. Ägg, skinka, mackor, juice kaffe! Muuuums! Tack mamma :)
Sen ska vi gå ut på en lång promenad med hundarna.

Emelie och Christer har vaknat på ett hotell i Sthlm idag. Varit o firat nån vän där. Hugo har varit hos mormor, hoppas det gick bra. Jag funderar på att invadera EE lite senare.. Hoppas jag får det :)

Pusshej !

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

disk o städ.

2009-02-07 @ 15:15:50

Jadå, jag kom upp halv 12. Jag var sjukt trött i morse och sov sinnessjukt bra. Så jag kände att jag behövde ta vara på den bra sovningen då... Upp var jag. Efter ca en halvtimme drog jag igång en frukost. Den blev bra. Blev lite tv en stund sen drog jag igång min diskning. När jag nästan var klar så fick jag sjukt ont i magen! Joo, jag vaknade upp med det röda beskedet i morse.. Helt ok. Men shit vad ont jag fick! Illamående och ont i magen.. Så jag fick gå o lägga mig i soffan en stund. Det ringde så då kunde jag ligga där en stund..

Efter ett tag mådde jag bättre o kunde diska klart. Sen plockade jag ihop all tvätt jag har. Ska åka till mamma senare så jag tänkte tvätta hos henne ikväll. Mamma och jag ska äta hennes goda sallad och titta på Melodifestivalen. Troligtvis så blir det en del godis oxå för mamma hade tydligen fått nys om att Björklinge hade utförsäljning på lösgodis så hon skulle inhandla. Sounds good!

Nu sitter jag vid tv:n och dricker kaffe. Hade tänkte gå ut på en promenad men när jag tittar ut är det alldeles disigt och snöigt så vi får se hur jag gör.. Ska nog äta något nu istället.

Kolla in hos Emelie och Hugo för att se lite bilder från igår :)

Hörs då!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hemma i Persby.

2009-02-06 @ 21:53:47

Nu är jag i Persby hos Hugo :) Han är världens goaste! Vi har lekt massor ikväll. Han kan även säga tack! Haha, vi har gett en boll fram och tillbaka till varann. Han säger "ta ta" ! Så himla go. Vi busade i vardagsrummet medans de andra spelade Monopol. Då drar han iväg en bit och sen ser man ett stort leende och så kryper han snabbt snabbt upp i ens famn och gör sina små ljud! Då blir man glad :)

Jao, idag drog jag hem efter jobbet och mös lite snabbt ;) Sen blev det affärn o handla godis inför kvällen. Mums!

Sen blev jag bjuden på tacopaj här. Marcus, Emelie och Christer sitter och spelar Monopol nu.. Jag ville inte vara med.

Ja, just. Jag var ju till specialisttandläkaren idag. Bettfysiologin.. Han kollade, petade och gjorde avtryck. Nu skulle de starta en utredning. Vet ni vad den undersökningen kostade?! 2710 jävla kronor! Helt sjukt.. Tur att försäkringsbolaget betalar det.. Det får de för att de är specialister.. Shit.

Imorn ska jag försöka komma upp hyffsat så jag kan städa lägenheten lite. Jag behöver verkligen diska. Sen hoppas jag att det är mysigt väder med sol imorn så jag kan dra ut på en lång och skön promenad. På eftermiddagen tänkte jag dra till mamma och pappa och bada bubbelbadkar. Mys! Men det hade varit bättre med sällskap :)
Jag gissar att jag blir kvar där sen.. Nu finns det ju sängar där så man kan sova över. Jag gillart! Då kan mamma o jag promenera med hundarna på söndag.

Well.. vi får se vad som händer.

Nu ska jag umgås lite. Hugo börjar bli trött och ledsen..

See you laters!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fixing the bett.

2009-02-05 @ 22:10:06

Åååhhh... Nu liggsitter jag i sängen. Är faktiskt riktigt trött.. O så hittar jag inte mitt lypsyl. Jag behöver det nu!

Precis innan jag slutade idag så ringde min käre mor och berättade att hon hade massa mat över så jag fick komma och äta där :) Great! Spaghetti och köttfärsås. Sen fick jag kaffe och ett chokladhjärta. Jag satt fast vid köksbordet med mamma i ca 2 timmar, vi pratade o pratade! Mest om mammas framtida operation och hur det nu kommer att bli. Så massa strul.. men det är tur att mamma vet så mycket och orkar hålla på!

Det blir nog lunch hos mamma imorn med.. De ringde från Bettspecialisten idag och berättade att de fått en återbudstid i morgon och undrade om jag vill ha den. Klart jag ville! De meddelade innan jul att de hade 6 mån väntetid så det här var det bara att hoppa på! Får se vad de kommer fram till nu då.. Jag har ju fått ett snett bett efter tandställningen och tandoperationen.. Det skyller jag på min tandläkare! Skit.
Hoppas att de kan se en lösning. Annars riskerar jag att få tandställning igen. Kul? NOT! Men då blir det i underkäken iofs.. men ändå! Det är inget man vill. Men iofs så vill man ju att allt ska bli bra så om det kommer till det så kör jag på.

Framöver finner jag en lugn helg. Jag har absolut ingenting planerat. Jag funderar på att dra över till mor och far imorn och kolla på Let's Dance och sen kanske sova över där. Ett bubbelbad är inplanerat någon gång under helgen! Shit vad skönt. Tänkte att det kan bli en "umgås med mamma"-helg. Pappa skulle ju vara jaktdomare i helgen så han skulle inte vara hemma så mkt.

Nu ska tiden flyga förbi tkr jag så att nästa helg händer någon gång! Men.. pang så är vi där!

FAAN! Jag behöver något för mina läppar. Så typiskt.

Suck. Nu nämde Hallåan på TV4 världens mest värdelösa program; Ice road truckers. Det är ju helt sjukt!

Nu ska jag göra nåt innan jag somnar.
Hörs då!


Don't tell me it's not worth fightin' for
I can't help it - there's nothin' I want more
You know it's true
Everything I do - I do it for you

There's no love - like your love
And no other - could give more love
There's nowhere - unless you're there
All the time - all the way

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

the simning and the Persby.

2009-02-04 @ 23:07:32

Heelluu.

Idag är det onsdag. Mitt i veckan och det betyder min "simdag". Och jag simmade oxå. Duktigt av mig. Drog direkt till Österby efter jobbet. En tidig simning idag. Jag märkte att det finns negativa saker med att simma så tidigt. Det var mycket folk! Skit jobbigt. Jag vill ju ha mitt eget "spår" o bara köra på. Kom massa småbarn också o flumma runt. FÖRSVINN! Men.. i det stora hela gick det bra.
Jag hittade aldrig mina simglasögon så idag fick jag simma på "vanligt" vis och jag kom fram till att det är faktiskt jobbigare än det sättet jag simmar på (under vattnet, över vattnet, under vattnet, över vattnet.....). Det kändes så iaf. Men som jag simmar är nog bättre för kondisen. Bara att välja då!

Innan simningen drog jag till hembageriet och köpte en del gott till mig och familjen EE. Det blev en semla, en munk, en "krämsockerbulle" och en dammsugare. A mix you can call it.
På vägen hem beställde jag en sallad på vad jag trodde fortfarande var Den Glada Mästaren, men tji fick jag. Det var något nytt där nu. Det borde man ju iofs kunnat räkna ut nu när de andra varit så länge.. Well, summan av det här var iaf att det inte var lika gott som det brukar. Skit.

Hemma i Persby var bara Emelie och Hugo hemma. De hade även besök. Hugo är världens sötaste! Jag hoppas att han börjar känna igen mig. Finaste! Det blev kaffe med fika och Made in Sweden. Mysigt!
När väl Christer kom hem var det dax för mig att åka vidare..



Nu är jag hemma och tittar på slutet av Born Identity. Eves och min favoritfilm, eller våra tre favoritfilmer kan man säga. Bra skit!

Nu är jag trött i kroppen. Blir nog ett avsnitt Scrubs innan jag drar mig tillbaka för dagen.

puss o godnatt då!

Ps. Nästa helg blir den bästa! Ds.

Wherever you go, whatever you do
I will be right here, waiting for you
Whatever it takes, or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

uppåt i kiilo!

2009-02-03 @ 20:29:27

Ja! Det är ett jävla helvete. Jag har gått upp i kiiiilo. Helvete!! Så dumt. Well, nu är det bara att ta in kampen mot alla kilon. Jag började med en power walk på 40 min. Det var bra. Men jag kände att jag var trött. Halt var det oxå. Kanske de här små kilona upp var en push till mig? Well, det är dax nu iaf. Jag har bestämt mig att skylla viktuppgången på svullna tuttar och finanskrisen. Skönt att ha nåt att skylla på ;)

Och som ett brev på posten så hittade jag en stegräknare idag! Eller jaa.. ska jag vara ärlig så var det ju inte jag som hittade den. Det var mina jobbarpojkar som hittade den på backen när jag droppade dem vid tåget. Den hamnade i min bil så nu är den min :)
Har knallat 6393 steg hittills, alltså sen jag kom hem. Måste kolla vad man ska ligga på..

Nu sitter jag och drickar kaffe o har kollat på Halv åtta hos mig. Lite mysig tid för mig själv. Idag åt jag stark köttfärsås med färskpasta. Det blev snuskigt gott! Nu börjar Bygglov. Glor nog på det..

Jag fick mycket glada besked idag! Jag gillar sådana besked. Just sånt här besked väntar jag på varje dag. Äntligen något att se fram emot. Nu är det bara en transportsträcka fram dit :)
Just nu längtar jag bara till framtiden.

Oh! Jag längtar till sommaren. Tänk er.. värme och sol! Jag o Eve bestämde att vi ska spendera en längre tid i sommar i vår stuga. Faan va skönt. De är de skönaste dagarna. Värme och sol. Bad.. Så härligt!

Nu har jag typ bestämt mig att det blir plugg till hösten. Det blir troligtvis Civilekonomi i Sthlm.. Har skrivit in mig på massa ställen där man står i kö för studentlägenheter. Upptäckte också att man kan inte få en studentlägenhet i Uppsala om man inte ska plugga där. Det är tråkigt. Men får väl se om man kan få en i Sthlm då. Blir ju lite enklare. Men kanske inte så bra ändå, om man säger. Det fanns bilder på vissa lägenheter. Det fanns några med en halvövervåning. Där man gick upp med som en stege.. Där kunde man få plats med säng och skrivbord. En sån lägenhet vill jag ha! Skit coolt.

Imorn blir det nog simmning med mamma. Mamma kanske skulle med annars kör jag själv. Kanske hälsar på familjen EE efteråt. En liten visit :)

Nu blir det tv-tittande och surfande på nätet.

Ha det bra sötnosar!

Pusshej.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

it's the monday.

2009-02-02 @ 19:59:26

Jag är bara hemma och slöar.. Jo, jag gör det. Jag har fått ont i halsen idag. Hade ganska ont på jobbet, men annars mår jag faktiskt bra. Konstigt. Jag vill inte göra mig mer sjuk så jag håller mig hemma. Hade tänkt köra en power walk, det var länge sen. Men ack nej!

Idag var det måndag, är ni med på det? ;) Jag har jobbat. Det gick fint. Jo, det gjorde det.
Mamma och Linn kom förbi och böt ut bilar. Jag fick Volvon igen. Det gillar jag :)

Jag handlade efter jobbet. Ica fick njuta av min närvaro. Jag lagade tacos till mig själv. Mumsigt! Jag sätter en hög ribba för veckan.

Bläää.. jag har egentligen ingenting att komma med. Suck. Well. Det blir tv och soffa för mig idag. Det är ganska skönt faktiskt.

Lev o må.

Pusshej.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sista dan på helgen dårå.

2009-02-01 @ 23:07:51

Hej hej hallå dagboken.

Idag har det varit söndag hela dagen. En bra söndag måste jag säga. Igår var jag in till stan med Eve. Vi drog till min syrra för att göra oss redo för en utgång. Vi fick hänka med henne till ett födelsedagsparty. Det var nice! Jag fick tre killar att strippa! Vilken bedrift. Jag tror jag skrek o tjoade mest av alla :)

Kvällen var okej. Vi drog till Platina. Vi tog det tidiga tåget hem. Det säger väl en del. Men det var ändå skoj att ge sig ut. Eve drog vidare för att spoona och jag drog hem själv. Mitt spoon kom dagen efter istället.

Jo, den här dagen har jag spenderat med Mr. The one. Det var en mysig dag :) Jag blev väckt två gånger av världens sötaste röst! Jag har ätit kebabrulle, druckit kaffe och ätit lite godis. Det var en lugn och fin dag.

Senare när jag blev lämnad så drog jag en snabbplock i lägenheten och diskade lite. Hämtade upp Eve hos sin mamma och vi drog för att hyra en film. Linas kvällsbok blev det. Den var bra faktiskt. Danne, hockeykillen kunde både jag och Eve ta kom vi fram till.

Nu sitter Eve i min soffa o bläddrar i en tidning. Hon är fin hon :)

Imorn är det början på en ny vecka. Med jobb.. Det är väl okej I guess. Jag gav min syster förslaget att luncha med mig imorn. Får se om hon nappar. Hon skulle till käftis i Tierp.

Jag måste duscha innan jag lägger mig. Jobbigt som faan. Men det är väl bara att genomföra skiten.

Smell you later!

Hej då.

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()