Pucko

En lång och rolig pluggdag!

2009-09-24 @ 00:01:58

Idag har jag haft en bra dag :) Kom till Uni vid kl 9. Jag och Madde satte igång med uppgiften. Gick bra!
Sedan blev det lunch med min superduper goda krovstroganoff. Ceasar kom och joinade oss, var evigheter sen man såg honom kändes det som! När han kom så började galenskaperna :) Vi blev galna hela gänget!

Föreläsning sen som blev väldigt väldigt avkortad. Det var schyst.. Jag och Madde fortsatte på uppgiften då och det gick så himla bra för mig! Mitt huvud var verkligen med! Madde tyckte jag var duktigt och jag var mest chockad :P Kanske är bra att ta paus från studierna? Då är hjärnan sugen på att jobba lite.. :)
Uppgiften tog mycket längre tid en vi trodde, och så blev det lite fel med det kan vi rätta till!

Efter det så blev det en öl med Lotta och Madde! Riktigt mysigt. Efter det så blev det hemgång och jag var hemma i lägenheten strax efter 23. En riktigt lång dag men den har varit full av skratt!

Fick ett väldigt mysigt sms idag också, ett sånt som man blir så glad av. Avsändare var allas vår käre Ceasar:
"Ni är så tokigt mysiga alla tre. Kul att ha er! Värt mer än, typ, 900 000.. Dollar!" :)

Nu behöver jag inte åka till Sthlm mer den här veckan.. vi är lediga tors-fre. Men med det här tempot som de har så blir det mycket seriösa självstudier de här dagarna. Hela dagarna! Tänkte gå upp tidigt imorn så jag kan få vakna i ro och ändå börja med plugget i tid.. Blir nog bra det.




Så här såg jag ut idag.
Gillar syrrans kamera, vill också ha!

Nu ska Sandra läsa i sin nya bok "En sorts kärlek" och sen sova väldigt gott! God natt!

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

På universitetet nu då..

2009-09-23 @ 09:30:01

Nu är man kommen till Universitetet.. har plockat ut en gratis kaffe och snabbkollar Facebook innan jag och Madde ska ge oss i kast med vår seminarieuppgift. :)

Redovisningskursen verkar hittills väldigt intressant/rolig MEN det går i ett stört högt tempo. Man får lägga manken till för att hänga med..

Så ligger den där hemtentan kvar och gror i tanken.. Undrar hur det går?? Det kan verkligen bli bra eller anus på den.. Båda delarna är möjliga.

Wääe wääe.. nu ska jag skriva ut lite lagtexter och sånt sen är det dax att producera! Blir en heldag här idag.. Vi måste säkert fortsätta att jobba med uppgiften efter föreläsningen, så då blir det ganska sent.

ÅH! Lyssnar alltid på P3 i mobilen när jag åker hit på morgonen och idag var Robert Gustavsson där en snabbis. Vilken hjälte! Han är så jävla bra. Jag skrattade högt för mig själv bland alla folk på tåget! :) Och när jag tänkte på allt han sagt så började jag skratta på vägen till tunnelbanan. Haha! Klockren människa. Ska lyssna på klippet igen när jag kommer hem ikväll!

Lev väl. / Sandra

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jogg jogg jogging!

2009-09-23 @ 00:09:00

Jag är banne mig lite duktig. 5 min efter jag klivit innanför dörren är jag ombytt och redo för att ge mig ut och jogga i det dumma vädret. Anledningen till att jag var så snabb var säkerligen för att jag inte kände för det alls egentligen! Så härligt när det är gjort. Stillar hungern ett tag och man är lagom hungrig när man lagat mat efter.
Så får jag ett överraskningsbesök när jag ska börja äta också :) Lyckligt!



Nu ska jag soooooova!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Plugg-kläder, plugg-disk, plugg-trött.

2009-09-18 @ 02:42:16

Låt mig presentera: Plugg-kläderna!


Mycket viktigt med ett ben uppvikt. Det blev så när jag var i förtivlan-delen av hopp och förtvivlan, vilket har blivit temat för min hemtenta. Jag tänkte, det är menat att det ska vara så, om jag behåller det uppvikt så kommer det att gå så jävla bra! :P Det höll genom dans till och med..


Låt mig presentera: Plugg-disk!


Mmm.. definitivt en stor baksida av flera dagars plugg. Oooh! När jag är klar kan jag belöna mig själv med att diska lite! MEH! Någon borde diska åt en när man pluggar, och laga mat åt en. Kanske ska börja plugga hos mamma igen? :)

Låt mig presenter: Plugg-trött!


Ser lite ut som om jag står och sover med öppna ögon.. Och mina ögon beskriver ordet: Uppgivenhet.









För er som tagit er hela vägen ner hit: ETT PLUGG-PUCKO! :D




Med nöje :)


Jao, klockan är nu 02.36 och jag har lyckats få bort den hemska känslan i magen och känner mig tillfreds (känslan återkommer nog imorn mellan 10-12). Nej nej, jag har inte pluggat tills nu. Jag var tvungen att varva ner för att kunna sova kände jag.. Jag har kollat på Video Music Awards och glott på nätet. Nu ska jag lägga mig raklång i sängen, ta Rooney brevid mig och läsa till jag verkligen sover inom sekunder. Då får ingen dum känsla chans att ta sig fram! MOOOHAHAH! Din dag är imorn. Max till kl. 13.


Vad säger katten? Katt katt! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Plugg plugg plugg.

2009-09-16 @ 09:12:18

Jaa, nu jobbar man med hemtentan.. Vet inte riktigit hur det kommer sluta. :/

Så här ser det ut hos mig när jag pluggar..





Massa idé-lappar överallt!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

månadsbloggandet..

2009-09-14 @ 23:04:16

Nu var det nästan en månad jag skrev här.. Vad hände? Jo, jag började visst plugga på heltid! Men egentligen har inte det varit tungt alls hittills.. Det har väl varit festerna stup i ett som har tagit slut på en och sen har man varit tvungen att orka på.

Nu är jag inne på upploppet av en delkurs i Företagsvetenskap. Idag fick vi vår hemtentauppgift som vi ska göra tills på fredag. Lite läskigt faktiskt.. men jag tror att det går bra. Jag klarar det ju helt klart men frågan är bara hur bra jag klarar det. Well.. det blir seriöst plugg i tre dagar!
Bara jag inte överarbetar skiten..

Nu har jag precis tittat på Hollywoodfruar. Kul att se! De lever ju verkligen lyxliv. Shit shit.
Man kanske skulle ha dragit till LA efter studenten? :P

Nu är det Roast på Berns. Jag vet inte om jag gillar det? Jo, nu skrattade jag lite.

Jag hade en schön helg. Jag hade hela fredagen ledigt! Men då var jag duktigt och åkte till biblioteket i Uppsala och pluggade. Sen blev det långmys med bejben hela kvällen. Great! På lördagen pluggade jag på dagen och på eftermiddagen åkte jag ut till föräldrarna. Hugo var där :) Världens sötaste! Sen tog vi det lugnt. Jag och mamma drack massa vin. Skönt att somna lite full! På söndagen blev det äntligen lite sovmorgon! Jag kollade på repriserna av Idol, det jag missat. Sen, eftersom jag har känt mig fet hela veckan och det visade sig att jag hade gått upp (!), så var jag ut och sprang. Det gick bra!
På eftermiddagen åkte jag hem till uppsala. Kommer inte riktigt ihåg vad som hände då.. Jo, jag kollade på den där filmen på 4:an vid kl 21. Innan dess hade jag gjort en pastasallad till följande dag. Duktiga jag!

Idag var det förberedande föreläsning inför hemtentan.. och duktiga Sandra tar fel på ställe och jag måste åka en bra bit för att komma rätt! Som tur är hinner jag på en buss som står och väntar! OCH som tur är har läraren också tagit fel på ställe :) Så jag hann sitta ett tag innan han kom. Och jätte snälla Madde som går bak och tar en plats åt mig! Tack gumman!

Jao.. idag fick vi som sagt uppgiften. Vi fick lite panik men det ska väl gå fint. Jag började tänka på alla som inte behöver göra såna har grejer för att ta sig igenom en utbildning.. Analysera, problematisera, kristiskt diskutera en given frågeställning där något eller några centrala företagsekonomiska begrepp eller förteelser behandlas.

Well.. det är bara att göra det helt enkelt! Nu ska jag sova helt enkelt. Jag och Rooney ska gosa ner oss. Först ska jag nog beställa en bok som min bejb tkr jag ska läsa, han ska köpa den åt mig :) Love!

GOD NATT!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()