Pucko

Senare än sent och kallare än kallast.

2010-01-08 @ 23:02:11

Jao. tåget var försenat och bussen fick jag vänta på i 20 min! KALLT!

Nu är jag äntligen hemma. Kl 23. Jobbigt. Skulle ju sova tidigt men så går det när man har skolarbete och dumma tåg.

Nu ska jag äta te och macka och sova sen. Jag har klätt mig för att sova: Långkalsonger, mjukisbyxor, två strumpor + fotbollsstrumpor, boxarlinne, underställströja och munktröja.. :) Det är kallt i min lägenhet och jag har glömt ett täcke hos mamma och pappa.

Imorn är det bjudning hos farmor. Hoppas jag hinner förbi cupen också!

Nu ska jag få i mig macka. Pusshej!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu tar vi det till nationell nivå!

2010-01-07 @ 09:19:42

Wöööööooooööö! Nu var störningen i tågtrafiken med på nyheterna! This is big ;)

De sa att ca 1000 pers påverkats. Inga tåg går alls! Och ersättningsbussarna hade börjat gå strax innan 9. Jag är glad att jag inte väntade! Sen gick ju de bara till Knivsta. Inte vet jag om jag hade kommit därifrån sen.

Nåja.. nu har jag kollat på slidesen till den här föreläsningen. Majgad säger jag bara! :(

Nu ska jag plugga på lite.

hörs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kaos med tågen.

2010-01-07 @ 08:59:26

Jaa.. nu är det igång. Tågen går inte. Men idag verkade det inte bero på vädret utan det var någon olycka vid Knivsta så inga tåg gick söder ut. De började med att säga att regionaltågen fick ersättningsbuss. Det verkade då som Upptåget skulle gå men försenat. Sen blev det ersättningsbuss för Upptåget också. När jag gick till stället där bussarna skulle gå ifrån möts jag av en kö som sträcker sig runt ett kvarter och hela gatan ner. Kan ha varit ca 200 pers i kön! Helt sjukt. Jag beslutade mig för att inte så i kylan och vänta på buss.

Nu är jag hemma i soffan under ett täcke med massor med kläder på mig. Och det blåser kallt från fönstret. Kul? NEJ! Blää för denna kyla. Och jag har inga varma skor att ha på mig så mina tår blir ju isbitar så fort jag går ut. Jag måste köpa fodrade stövlar så fort jag får pengar! Det här går ju inte.

Funderar nu på om jag ska skita i allt och bara ligga här tills jag ska åka sen eller om jag faktiskt ska läsa lite plugg. Får nog bli plugg. Jag får inte vara dum nu..

Det gick ju förvånadsvärt bra på förra tentan. Den kändes ju verkligen åt helvete när jag lämnade in den. Jag blev stressad och nervös när jag skrev så jag presterade inte så bra kände jag. Men det gick bättre än jag trott!
Det är bra för tentan som kommer nu är verkligen inte min grej, det är matte och sånt. Verkligen inte min grej.. Märker att jag kommer få svårt, men det är okej nu när den andra gick super!
Tänker satsa ordentligt på Marknadsföringen sen efter den också sa att jag får A eller B på den.

Well.. nu blir det lunch hemma iaf. Det blir mysigt! :)

Nu ska jag mysa vidare här. Hörs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()