Pucko

Den gudomliga sängen.

2009-10-11 @ 23:05:34

Hej bloggen.

Nu ska jag snart krypa till kojs och läsa lite om marknadsföring i sängen. Och boken är ju såklart på engelska, jag läser så långsamt då..

Well.. Idag har jag hållt mig från plugget ganska mycket. Man får lite ångest om man faller till den dåliga sidan men mestadels så känns det så jävla bra!

Eve sov hos mig inatt. Mys! Sen drog hon närmare ett. Då bokförde jag lite grejs o sånt till redovisningskursen iofs men det var ju bara att kopiera siffror så det var lugnt :) Jag kollade ju på tv samtidigt också.. :P

Sen kom bejb förbi och var här länge. Så mysigt att bara sitta i soffan nära någon och titta på tv.. Bara vara!
Det fick ju bli en cykeltur i regnet också. Hade massa grejer kvar hos syster sen igår, vi var ut! Väldigt spontant.
Jag blev utsatt för ytterst lokala skurar av hagel. När jag stannade vid ett övergångsställe så kom det som en chock, men när jag cyklade över gatan så var det som bortblåst. Helstört!

Handlade, cyklade hem, fick nå tuppjuck o började hoppa hopprep och gjorde lite situps. Det var länge länge länge sen.. En dusch, gjorde gröt, tittade lite på tv. Packade inför imorn..

Och nu! Nu ska jag krypa ner i sängen. Det är sjukt vad mycket man kan längta efter den där stunden när man precis kryper ner och det är bara så mysigt! Gos :)

Jeeej, nu blir det gos.

Go' natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback